عنوان : مقاله مقايسه ارزش دارويي دو رقم ليموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهاي مختلف رسيدن
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقايسه ارزش دارويي دو رقم ليموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهاي مختلف رسيدن دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقايسه ارزش دارويي دو رقم ليموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهاي مختلف رسيدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله مقايسه ارزش دارويي دو رقم ليموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهاي مختلف رسيدن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقايسه ارزش دارويي دو رقم ليموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهاي مختلف رسيدن :



تعداد صفحات:9
چکیده:
در سال های اخیر ثابت شده است که میوه ی مرکبات، بهویژه گروه لیموها دارای فعالیت آنتی رادیکالی بالایی بوده و در پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی و سرطان ها موثرند. در این بررسی میزان فنل و فلاونوئید کل، ظرفیت آنتیاکسیدانی به روش مهار رادیکالهای آزاد DPPH ، در دو بخش پوست و گوشت دو رقم لیموترش اورکا و کوک اورکا، در چهار زمان مختلف برداشت از اواخر مهر تا اواخر آبان، به منظور تعیین رقم با کیفیتتر و زمان مناسب برداشت، بررسی شد. نتایج حاصل نشان داد که میزان فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی- اکسیدانی پوست و گوشت ارقام تا اواسط آبان روند نزولی داشته و در اواخر آبان مجددا افزایش یافت. زمان برداشت تأثیر چندانی بر میزان فنل کل پوست و گوشت ارقام نداشت. میزان فنل و فلاونوئید کل و ظرفیت آنتیاکسیدانی رقم اورکا اندکی بیشتر از رقم کوکاورکا بود و این ارقام تفاوت چشمگیری با یکدیگر نداشتند رقم اورکا در اواخر مهر دارای بالاترین درصد ظرفیت آنتی اکسیدانی پوست (76/67 درصد) و گوشت (59/67 درصد) بیشترین میزان فلاونوئید کل پوست، در رقم کوک اورکا با مقدار 1/45 بر گرم کوئرستین مشاهده شد که تفاوت معنیداری با رقم اورکا در این زمان نداشت. رقم کوک اورکا در اوایل آبان با مقدار 0/18 گرم بر گرم کوئرستین بیشترین مقدار فلاونوئید گوشت را دارا بود. براساس این پژوهش رقم اورکا دارای ارزش غذایی بالاتری نسبت به رقم کوک اورکا است و به دلیل بالاتر بودن ترکیبات دارویی این ارقام در اواخر مهر و اوایل آبان، بهتر است این ارقام حداکثر تا اوایل آبان برداشت شوند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله مقايسه ارزش دارويي دو رقم ليموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهاي مختلف رسيدن
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir