عنوان : مقاله اينتراستريفيکاسيون آنزيمي مخلوط هاي دوتايي پالم اولئين کاملاً هيدرونه و روغن سويا: مدل سازي درصد چربي جامد بصورت تابعي از درسد اسيدهاي چرب اشباع
قیمت : 29,400 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اينتراستريفيکاسيون آنزيمي مخلوط هاي دوتايي پالم اولئين کاملاً هيدرونه و روغن سويا: مدل سازي درصد چربي جامد بصورت تابعي از درسد اسيدهاي چرب اشباع دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اينتراستريفيکاسيون آنزيمي مخلوط هاي دوتايي پالم اولئين کاملاً هيدرونه و روغن سويا: مدل سازي درصد چربي جامد بصورت تابعي از درسد اسيدهاي چرب اشباع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اينتراستريفيکاسيون آنزيمي مخلوط هاي دوتايي پالم اولئين کاملاً هيدرونه و روغن سويا: مدل سازي درصد چربي جامد بصورت تابعي از درسد اسيدهاي چرب اشباع،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اينتراستريفيکاسيون آنزيمي مخلوط هاي دوتايي پالم اولئين کاملاً هيدرونه و روغن سويا: مدل سازي درصد چربي جامد بصورت تابعي از درسد اسيدهاي چرب اشباع :



تعداد صفحات:13
چکیده:
پیش بینی محتوای چربی جامد (بصورت درصد اجزای جامد چربی ها در دماهای مشخص، SFC) چربی های اینتر استریفیه از روی ساختار اسید چرب آنها که با انجام واکنش تغییر نمی کند و استفاده از ابزار آنالیزهای ساختار اسید چرب (کروماتوگرافی گازی، GC) خیلی معمول می باشد، ممکن است نیاز به ابزارهای پیشرفته را رفع کند و در توسعه محصول جدید مفید باشد. بر اساس آنالیزهای همبستگی پیرسون، همبستگی مثبت قوی SFC با استئاریک و پالمتیک اسید (با بیشترین مقدار) مشاهده شد (r=0/99). مجموع این اسیدها، نشان دهنده میزان اسیدهای چرب اشباع (SFA) بودند که در مدل سازی SFC چربی های اینتراستریفیه ی آنزیمی مخلوط های دوتایی پالم اولئین کاملاً هیدروژنه و روغن سویا به کار گرفته شدند. اینتراستریفیکاسیون آنزیمی در دمای 70 درجه سانتیگراد در انکوباتور شیکردار به مدت 6 ساعت همراه با 6% آنزیم لیپاز تثبیت شده (لیپوزیم TLIM) انجام گرفت. ساختار اسید چرب با استفاده از کروماتوگرافی گازی شناسایی شد. معادله (SFC(f)(SFA با بکارگیری آنالیزهای رگرسیونی بر روی داده های گزارش شده و با استفاده از مدل سیگموئیدی گمپرتز بدست آمد. داده های آزمایشی با (R(2 بزرگتر از 0/99 و میانگین خطای مطلق و خطای استاندارد به ترتیب کمتر از 1/22% و 2/15% برازش شد. با ارزیابی معیارهای دقت مدل، نتیجه گیری شد که مدل از دقت و قدرت بالایی در پیش بینی منحنی SFC، برخوردار است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله اينتراستريفيکاسيون آنزيمي مخلوط هاي دوتايي پالم اولئين کاملاً هيدرونه و روغن سويا: مدل سازي درصد چربي جامد بصورت تابعي از درسد اسيدهاي چرب اشباع
قیمت : 29,400 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 icbc.ir