توضیحات

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت خانه طباطبائی دارای 25 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت خانه طباطبائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت خانه طباطبائی

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت خانه طباطبائی

قرار داده شده است

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت خانه طباطبائی :

اسلاید 1 :

مقدمه

این خانه در نزدیكی خانه تاریخی بروجردی و در جوار بقعه مباركه امامزاده سلطان امیراحمد (كه این بقعه نیز از آثار هنری قرن نهم و دهم می باشد )  خانه باشكوهی وجود دارد و به خاطر اینكه سنگ بنای این خانه را شخصی به نام حاج سید جعفر طباطبائی نطنزی بنا نهاده است به خانه طباطبائی موسوم و مشهور گردیده است . در زمینی به مساحت 4730 مترمربع و در حدود سال 1250 قمری با مهارت و هنرمندی معمار معروف كاشانی استاد علی مریم احداث گردیده است .

خانه طباطبایی‌ها مشتمل بر چهار صحن و حیاط می باشد كه حیاط مركزی متعلق به قسمت بیرونی و دو حیاط متعلق به اندرونی و یك حیاط متعلق به خدمه بوده است .

اسلاید 2 :

قسمت اندرونی

خانه شامل اتاق پنج دری ساده در مركز و دو حیاط در دو طرف آن و دارای سرداب هائی كه بادگیرها هوا را در آن جریان می دهند كه این قسمت محل سكونت خانواده مرحوم طباطبایی بوده است . حیاط ضلع شمال غربی بزرگتر و تعداد اتاقهای آن بیشتر می باشد و دارای سرسرای پذیرائی مجزائی است . در زیر قسمت اندرونی مخصوصا اتاق مركزی سرداب بزرگی قراردارد كه دارای مشخصات منحصر به فرد خود است و به علل مختلف از جمله وجود بادگیر ، سقف ضربی ، نوع مصالح به كار رفته در بدنه ، دو جداره بودن بدنه ، وجود حوضی كه قبلا مركز سرداب بوده ، اختلاف ارتفاع با سطح كوچه حدود 8 تا 10 متر ، نسیم خنكی كه از سطح حوض حیاط مركزی وارد زیرزمین می شود ، همه این عوامل باعث شده تا به خصوص در فصل تابستان 15 تا 20 درجه اختلاف دما بین زیرزمین و بیرون آن مشاهده شود .

اسلاید 3 :

قسمت بیرونی

: شامل تالار بزرگ ( اتاق شاه نشین ) در مركز با نورگیرها و پنجره های مشبك رنگی و پنجره های كناری دو جداره كه عمودی باز و بسته می شود . این اتاق دارای تزئینات نقاشی و آئینه كاری و گچ بریهای جالب از جمله پنجره های مشبك گچی است كه همچون پارچه توری ظریفی به نظر می رسد . در دو طرف اتاق شاه نشین اتاق های گوشواره بنا شده است در جلوی اتاق شاه نشین ، ایوانی با آئینه كاری و گچبری های جالب دیده می شود . در طرفین تالار بزرگ دو حیاط خلوت و نورگیر به صورت قرینه یكدیگر احداث شده است كه دارای تابلوهای بدیع نقاشی می باشند و از نفایس آثا رهنری این دیار به شمار می آیند .

اسلاید 4 :

اسناد و قراین نشان می دهد كه هنرمند بزرگ و نقاشباشی دربار ناصرالدین شاه قاجار یعنی میرزا ابوالحسن غفاری كاشانی ملق به صنیع الملك با مالك خانه دوستی نزدیك و مراوده خانوادگی داشته لذا به احترام دوستی كه با مرحوم طباطبائی داشته در اجرای گچ بری ها و ترسیم نقاشی های این خانه نظارت داشته این و این مطلب ارزش و اعتبار تزئینات خانه طباطبائی را بسیار افزایش می دهد .

اسلاید 5 :

حیاط خدمه

شامل اتاقهای خدمه ، زیرزمین خدمه ، آشپزخانه و اصطبل زمستانی و تابستانی می باشد كه تعدادی از تاقهای خدمه از بین رفته است .

آب خانه از دو رشته قنات دولت آباد و نصرآباد تامین می گردیده است . خانه طباطبائی دارای 5 درب ورودی می باشد كه ورودی اصلی به دو ورودی اندرونی و بیرونی در قسمت هشتی تقسیم می گردد . علت پیچ و خم های راهروهای ورودی جهت شكستن اختلاف ارتفاع و نداشتن دید مستقیم است .

لازم به توضیح است كه خانه مسكونی و زادگاه شادروان سپیده كاشانی شاعر بزرگ معاصر نیز در مجاورت خانه طباطبائی در جنوب آن قرار دارد . 

اسلاید 6 :

تهویه سنتی در معماری خانه طباطبایی ها

بوی معطر خاک و زیبایی خانه های قدیمی کاشان ، طراوت باغ تاریخی فین ، بازار تاریخی بزرگ و شلوغ که روزگاری گذرگاه کاروانهای عبوری جاده ابریشم بوده و صدها بنای تاریخی و امام زاده و ; از جمله جاذبه هایی است که هر کسی را به سوی کاشان می کشاند تا از هزار توی خود ، هنر معماران این شهر را به رخ او بکشد.

برای یافتن راز و رمزهای این معماری ، خیابانها را یکی یکی پشت سر گذاشته و از میدان کمال الملک و خیابان علوی ، پا به محله سلطان امیر احمد می گذارم، جایی که گنبد زیبا و فیروزه ای رنگ امام زاده سلطان امیر احمد ، نخستین چیزی است که چشم را به سوی خود می کشد.در آستانه ورودی صحن امام زاده و در سمت راست ، کوچه کم عمقی است با دیوارهای پوشیده از کاه و گل ، که انتهای آن به دری چوبی ختم می شود.بر بالای آن در ، بر صفحه کوچکی نگاشته اند: خانه تاریخی طباطبایی.

اسلاید 7 :

همین که به درون هشتی خانه پا می گذارم ، نسیمی خنک و مطبوع ، صورتم را نوازش می دهد و مرا به درون خانه می کشاند.از راه پله پیش رویم ، 20 پله ای پایین می روم تا به حیاط زیبا و وسیع خانه برسم.حیاطی که زیبایی خیره کننده اش لحظه ای مرا بر جای خود میخکوب می کند.حوض زیبا و بزرگی از یک سو تا سوی دیگر حیاط کشیده شده و ماهیان قرمز بازیگوش درون آب زلال آن یکدیگر را دنبال می کنند.در دو سوی حوض بزرگ ، شش باغچه هشت ضلعی پر از گلهای زیبا ، طراوت حیاط را صد چندان می کند.

کنار حوض می نشینم و آبی به صورت می زنم و در حالی که زیبایی حیاط و عمارتهای مجاور آن مرا مسحور خود کرده ، بر دستان هنرمند معماران بزرگ کویر ، آفرین و دست مریزاد می گویم ، معمارانی که هنرمندانه و عالمانه ، آب و خاک و عشق را در هم آمیخته و این آمیزه را با آموزه های دینی و ارزشی خود جلا داده و مجموعه ای زیبا و بهشتی آفریده اند.

اسلاید 8 :

یکی از زیباترین و دیدنی ترین بناهای تاریخی کاشان ، خانه طباطبایی ها است این خانه که از شاهکارهای هنر معماران قدیم به شمار می رود ، به وسیله مرحوم سید جعفر طباطبایی -از تجار معروف فرش آن زمان -در سال 1250 هجری قمری ساخته شده است.

معمار ، طراح و سازنده این خانه ، استاد علی مریم ، از معماران برجسته دوره قاجار در کاشان بوده که با بهره گیری از تجارب معماران گذشته و با تکیه بر نبوغ ذاتی و قدرت خلاقیت و ابتکار خود ، بنای این خانه را در 10 سال به سرانجام رسانده است.خانه بروجردی ها و تیمچه امین الدوله در بازار کاشان ، از دیگر شاهکار های اثر دست این استاد هنرمند معمار است.خانه طباطبایی ها همچون دیگر بناهای تاریخی آن زمان، برخوردار از تزیینات مجلل و با شکوه ، اصالت معماری و طراحی متناسب با فرهنگ و اقلیم خاص منطقه است.نقاشیهای خانه و طراحی گچ بری آن با نظارت مرحوم ابولحسن غفاری،ملقب به صنیع الملک،از نقاشان بزرگ دوره قاجار و عموی کمال الملک به انجام رسیده است.

اسلاید 9 :

مجموعه خانه طباطبایی ها مشتمل بر سه بخش اندرونی ، بیرونی و بخش مخصوص خدمه است که ضلع شمالی آن به عمارت اندرونی خانه اختصاص داده شده است که صاحب خانه و خانواده اش در این بخش زندگی می کرده اند.عمارت بیرونی که در ضلع جنوبی خانه قرار دارد ، ویژه پذیرایی از مهمانان و مراجعان بوده است و علاوه بر این امر ، به منظور برگزاری مراسم مذهبی نظیر عزاداری امام حسین (ع) و نیز جشنها مورد استفاده قرار می گرفته است.بخش خدمه نیز شامل حیاط و عمارت در ضلع غربی خانه واقع است که در اختیار خدمه خانه بوده و مطبخ، اسطبل ، بهار بند ، و انبارهای سوخت و مواد غذایی در آن قرار داشته است.مجموعه خانه تاریخی طباطبایی ها با 4700 متر مربع وسعت دارای 40 اتاق ،4 حیاط ، 2 حیاط خلوت ،4 سرداب(زیر زمین) ،3 بادگیر ، و 2 رشته قنات است.

اسلاید 10 :

معماری خانه طباطبایی ها به شیوه معماری حجاب دار  ، گودال باغچه ، متقارن و درون گرا است.عنوان این نکته خالی از لطف نیست که در ساخت خانه های قدیم کاشان ،در عین حال که به اقلیم و وضع آب و هوا به صورت اصولی و علمی توجه شده ،به لحاظ پایبندی به اعتقادات دینی و اسلامی از نوعی حجاب و طرح محفوظ نیز برخوردار است.به این معنی که فضای داخلی خانه ، از خارج خانه قابل رویت نیست و حتی از پشت بام خانه های مجاور نیز داخل خانه و از هر بخش ، درون بخش دیگر دیده نمی شود .در واقع علاوه بر اینکه همه فضای داخلی خانه نسبت به خارج از حجاب کامل برخوردار است ، هر یک از بخشهای درون خانه نیز نسبت به یکدیگر از حجاب و پوشیدگی خاصی بهره می برند.خانه طباطبایی ها مانند دیگر خانه های مجلل آن زمان در گودی زمین ساخته شده است.بدین معنی که برای رسیدن به سطح حیاط خانه باید از پله های ورودی تا عمق 6 متری پایین رفت و آنجاست که چشم انداز زیبای درون خانه انسان را به شگفتی وا می دارد.همانگونه که می دانیم در عمق یک متری از سطح زمین ، درجه حرارت در تابستان و زمستان یکسان است.این عایق قطور یعنی یک متر خاک ، مانع از رسوخ حرارت گرم و سوزنده تابستان و سرمای خشک زمستان به عمق زمین می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir