مقاله بررسی اسید سالیسیلیک بر دو رقم خیار گلخانه ای (Cucumber Spp.) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اسید سالیسیلیک بر دو رقم خیار گلخانه ای (Cucumber Spp.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اسید سالیسیلیک بر دو رقم خیار گلخانه ای (Cucumber Spp.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
امروزه بشر به دنبال بررسی اثرات محرکه های خارجی بر عملکرد گیاهان به منظور بهره برداری از آن روی آورده است. به منظور بررسی اثراسید سالیسیلیک بر دو رقم از گیاه خیارگلخانه ای ، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سال 1389 در شهرستان رفسنجان انجام شد. فاکتور اول شامل دو رقم خیار کاترینا و نسیم و فاکتور دوم شامل دو غلظت اسید سالیسیلیک ( 0/4 میلی مولار و 0/6 میلی مولار) و بدون کاربرد اسید به عنوان شاهد انتخاب شدند . صفات ارتفاع ساقه، قطر ساقه، ع تداد میوه و عملکرد میوه انداره گیری شد . نتایج به دست آمده نشان داد که بین رقم های مورد آزمایش و اثر متقابل تیمار اعمال شده در رقم و صفت ارتفاع گیاه در سطح یک درصد معنی دار شد. در صفت عملکرد و غلظت 0/1 میلی مولار اسید سالیسیلیک بالاترین عملکرد را به خود اختصاص داد که این تیمارها با شاهد آزمایش نیز اختلاف معنی داری داشت (005>p).
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0