مقاله مقایسه ارزش دارویی دو رقم لیموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهای مختلف رسیدن دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ارزش دارویی دو رقم لیموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهای مختلف رسیدن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ارزش دارویی دو رقم لیموترش اورکا و کوک اورکا در زمانهای مختلف رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
در سال های اخیر ثابت شده است که میوه ی مرکبات، بهویژه گروه لیموها دارای فعالیت آنتی رادیکالی بالایی بوده و در پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی و سرطان ها موثرند. در این بررسی میزان فنل و فلاونوئید کل، ظرفیت آنتیاکسیدانی به روش مهار رادیکالهای آزاد DPPH ، در دو بخش پوست و گوشت دو رقم لیموترش اورکا و کوک اورکا، در چهار زمان مختلف برداشت از اواخر مهر تا اواخر آبان، به منظور تعیین رقم با کیفیتتر و زمان مناسب برداشت، بررسی شد. نتایج حاصل نشان داد که میزان فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی- اکسیدانی پوست و گوشت ارقام تا اواسط آبان روند نزولی داشته و در اواخر آبان مجددا افزایش یافت. زمان برداشت تأثیر چندانی بر میزان فنل کل پوست و گوشت ارقام نداشت. میزان فنل و فلاونوئید کل و ظرفیت آنتیاکسیدانی رقم اورکا اندکی بیشتر از رقم کوکاورکا بود و این ارقام تفاوت چشمگیری با یکدیگر نداشتند رقم اورکا در اواخر مهر دارای بالاترین درصد ظرفیت آنتی اکسیدانی پوست (76/67 درصد) و گوشت (59/67 درصد) بیشترین میزان فلاونوئید کل پوست، در رقم کوک اورکا با مقدار 1/45 بر گرم کوئرستین مشاهده شد که تفاوت معنیداری با رقم اورکا در این زمان نداشت. رقم کوک اورکا در اوایل آبان با مقدار 0/18 گرم بر گرم کوئرستین بیشترین مقدار فلاونوئید گوشت را دارا بود. براساس این پژوهش رقم اورکا دارای ارزش غذایی بالاتری نسبت به رقم کوک اورکا است و به دلیل بالاتر بودن ترکیبات دارویی این ارقام در اواخر مهر و اوایل آبان، بهتر است این ارقام حداکثر تا اوایل آبان برداشت شوند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0